مرجع تخصصی نیازمندی های صنعت ساختمان

ساختمون مرجعی است که فروشندگان و مجریان فعال در صنعت ساختمان را به مشتریان آنها وصل می کند.

مرجع تخصصی نیازمندی های صنعت ساختمان

ساختمون مرجعی است که فروشندگان و مجریان فعال در صنعت ساختمان را به مشتریان آنها وصل می کند.

اجرا سقف کاذب یکپارچه کناف

اجرا سقف کاذب یکپارچه کناف

سقف کاذب یکپارچه کناف ساختارهای سبکی است که به واسطه تولید صنعتی ، دارای مشخصات فنی خاص و استاندارد می باشد و جایگزین بسیار مناسبی برای سقف کاذب غیر استاندارد ساخته شده با رابیتس و گچ می باشد . این ساختار شامل زیرسازی باسازه های سبک فولادی که با عملیات نورد سرد تولید شده و دارای سطح مقطع های متفاوت و میزان تحمل بار های متفاوت بوده انجام و صفحات روکش دار گچی ، سیمانی و … . در یک یا دو لایه ، توسط  پیچ های مخصوص بر روی آن ها نصب می شوند. در پایان نصب پانل ها (صفحات روکش دار گچی) درزهای به وجود آمده میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درز گیر می شود ، و سطحی یکپارچه ، بدون درز در سقف کاذب اجرا شده به دست می آید . نکته ی بسیار قابل توجه در سقف کاذب زد زلزله بودن است . در نهایت سطح بدست آمده قابل اجرای انواع  رنگ و پوشش های دیگراست . فضا های خالی پشت سقف کاذب ، امکان کاربرد انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم می کند و همچنین دسترسی به تأسیسات (مکانیک و برق) را آسان می سازد . سقف کناف در بسیاری از پروژه های ساختمانی به کمک مهندسین ابنیه آمده و مشکلات سقف های سنتی را برطرف کرده است . سقف کاذب بر خلاف تصور برخی بسیار محکم و مقاوم در برابر ضربه است . بطور کلی سقف کاذب (ساخت وساز خشک) را می توان یک انقلاب در صنعت ساختمان شناخت ، تا انجا که با آشنایی کارفرمایان و مهندسین طراح و آبنیه با سرعت و قابلیت های متنوع سقف کاذب بصورت روز افزون ، باعث استقبال چشمگیر این عزیزان از این صنعت (سقف کاذب) در عرصه ی ساخت و ساز کشور عزیزمان ایران و شکوفایی صنعت ساختمان کشور گردیده است ، درباره ی مزایای اصلی سقف کاذب کناف در سایر بخش های سایت توضیحاتی برای شما عزیزان قرار می دهیم .

دیوار کناف چیست ؟ سقف کناف چیست ؟

کناف چیست ؟ دیوار کناف چیست ؟ سقف کناف چیست ؟

کناف نام فامیل یک خانواده آلمانی است که شروع به تولید مصالح ساخت و ساز خشک کرده اند و نام فامیل خود را بر روی محصولات تولیدی به عنوان برند مصالح خود گذاشتند . این برند تولیدی رفته رفته گسترش یافته و در دیگر کشورها نیز شروع به فعالیت ( تولید ) نموده است . نکته ی قابل توجه در کشور ما این است که محصولات با نام اولین تولید کننده شناخته میشوند ، مثل شرکت ریکا که اولین تولید کننده مایع ظرف شویی در ایران بوده و پس از گذشت چندین سال هنوز هم تعداد زیادی از افراد موقع خرید به جای استفاده از نام صحیح مایع ظرف شویی از برند تجاری  ریکا استفاده می کنند این مسئله در مورد چند محصول دیگر هم صدق میکند ( تاید ، آکبند و… ) و این موضوع در  سیستم های ساخت و ساز خشک نیز اتفاق افتاده است ، متاسفانه به جای استفاده از اصطلاح صحیح (ساخت و ساز خشک ) از نام تجاری کناف استفاده میشود همچنین افراد تحصیل کرده نیز از این قاعده مستثنا نیستند . اصطلاحات غلط و صحیح سیستم ساخت  و ساز خشک  عبارتند از : بکاربردن اصطلاح سقف کناف که صحیح آن سقف کاذب است و در دو نوع یکپارچه و شبکه میباشد ، اصطلاح غلط دیوار کناف یا واژه لاتین درایوال که صحیح آن دیوار خشک است و در آخراصطلاح نادرست کناف بجای استفاده ازمصالح ساخت و ساز خشک میباشد .

مزایا و معایب سقف کاذب ( سقف کناف )

مزایا و معایب سقف کاذب ( سقف کناف )

مزایای سیستم سقف کاذب ( سقف کناف ) سیستم های ساخت و ساز خشک ( کناف ) بسیار قابل توجه بوده و باعث رشد روز افزون این سیستم در صنعت ساختمان امروزی دنیا گشته است در این جا به تعدادی از این موارد اشاره می کنیم :

۱- سرعت اجرایی بالا

۲- کاهش تعداد نیروی کار در پروژه

۳- هزینه پایین نسبت به دیگر سقف های کاذب ( گچ ورابیتس ، چوب و … )

۴- دقت بالا

۵- کاهش مصرف انرژی در ساختمان

۶- مقاوم دربرابر زلزله به دلیل ساختار مفصلی

۷- پوشش تأسیسات زیر سقف اصلی ساختمان

۸- دسترسی آسان به تأسیسات در مواقع نیاز به تعمیر و باز سازی

۹- سبک سازی در ساختمان بخصوص در برج ها

۱۰- قابلیت اجرای انواع پوشش روی سقف تمام شده ( بلکا ، رنگ ، کاغذ دیواری و … )

۱۱- امکان اجرا بصورت دکوراتیو ( اشکال دایره ، منحنی و غیره )

۱۲- قابل استفاده بودن فضا بلافاصله پس از اتمام اجرا

معایب سقف کاذب کناف

بطور کلی این سیستم دارای نقص نبوده واز هر نظر بررسی شده و رفع ایراد شده است .

اجرای دیوار کناف ( درایوال )

اجرای دیوار کناف ( درایوال )



دیوارهای کناف ( درای وال ) ، دیوارهای غیر باربری هستند که برای تقسیم فضای داخلی ساختمان بسیار مناسب تر و با صرفه تر از تیغه های سنتی ( سفالی یا آجر فشاری و … ) زمان بر و دارای هزینه ی ساخت بالا و سنگین وزن در ساختمان هستند . دیوارکناف ( درای وال ) دارای ساختاری سبک شامل قاب های فولادی سبک ،که پانل های گچی در یک یا چند لایه توسط پیچ های مخصوص روی آنها نصب می شوند و درز بین صفحات در پایان نصب به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده ، و درنهایت سطحی یکپارچه به وجود می آید که قابلیت اجرای انواع دیوار پوش ، رنگ ،  کاشی و سنگ های تزئینی را خواهد داشت . همچنین فضای خالی وسط دیوار این امکان را دارد که از انواع عایق های صوتی و حرارتی استفاده شود . بطور کلی دیوار خشک کناف را می توان به دو دسته ی پوششی و جدا کننده تقسیم کرد ، در دیوار پوششی فقط یک طرف پانل ( آرجی ، اف آر ، ام آر ، آکواپانل ) نصب می شود ، اما در دیوارهای جداکننده در دو طرف پانل نصب می شود . در اجرای سازه های دیوارهای جدا کننده چند نوع تیپ مختلف اجرا هست ، که مناسب با فضای مورد نظر و انتظاری که از دیوار کناف ( درای وال ) در آن قسمت از فضا هست مانند : ( عبور تاسیسات ، ضربه پذیری بالا و … ) می توان با اجرای تیپ مناسب ، انتظارات مد نظر مهندسین ابنیه ، تاسیسات ، برق و معماری را تامین کرد و بهروری از فضا را افزایش داد . همچنین تأسیسات الکتریکی و مکانیکی را می توان به راحتی بدون نیاز به آسیب زدن ( تخریب یا کندن ) به دیوار کناف (درای وال) عبورداد از میان فضای خالی بوجود آمده در بین پانل ها ، پس بطور قطع سرعت اجرای عوامل تاسیسات نیز افزایش می یابد . دیوا کناف (درای وال) را در سلول های تر ( سرویس ها ، حمام ، استخر و… ) نیز می توان بکار برد البته با پانل های مخصوص ( آکوا پانل ) . در اینجا برخی از مزایای دیوار کناف(درای وال) را نسبت به دیوارهای سنتی ذکر می کنیم .



۱-عملکرد لرزه ای مناسب

۲-سرعت اجرای بالا

۳-دقت بالا دراجرا

۴-کاهش بارمرده ساختمان

۵-افزایش سصح مفید ساختمان

۶-قابلیت ترمیم وتعویض

۷-انعطاف معماری بالا

۸-قابلیت اجرا بر روی کف تمام شده

۹-هزینه ی بسیارپایین نسبت به دیوارسنتی

۱۰-قابلیت اجرای انواع پوشش(رنگ،کاغذدیواری و…)بلافاصله پس از اجرا

۱۱-جلوگیری ازاتلاف دما

۱۲-آکوستیک کردن فضا

۱۳-قابلیت اجرای سنگ آنتیک کاشی سرامیک

سقف کاذب و درایوال کناف (ساخت و ساز خشک)

سقف کاذب و درایوال کناف (ساخت و ساز خشک)



پیدایش سقف کاذب ( ساخت و ساز خشک ) در ساختمان مشکلات بسیاری را در صنعت ساختمان مرتفع کرده است که اشاره ای به برخی از آن ها می کنیم . درسیستم سنتی معماری پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف ( انواع تاسیسات ) و دسترسی آسان در زمان نیاز به تعمیر آنها امری بسیار مشکل بخصوص در بحث دسترسی به تاسیسات بوده و هست ساخت و ساز خشک ( سقف کاذب کناف ) این نگرانی و نقص را از بین ‌برده که یکی از ویژگیهای این رشته ساختمانی نیز هست . سقف کاذب را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد ۱-سقف کاذب کناف (یک پارچه) ۲-سقف کاذب شبکه (۶۰*۶۰) که توضیحاتی در باره ی هر دو نوع خواهیم گفت . سقف کاذب کناف یک پارچه در این سقف کناف دو تیپ اجرایی موجود است که مناسب با فضاها استفاده می شود ، ساختار این نوع سقف کاذب متشکل از پروفیل های مقاوم و سبک از جنس گالوانیز و پانل هایی با ساختار سبک از جنس های متفاوت و مخصوص فضاهای خاص و معمولی ( سلول های تر ، فضاهای خشک و … ) که این پانل ها به پروفیل های ذکر شده نصب می شوند . سقف کاذب کناف (ساخت و ساز خشک) برتری خود را نسبت به گچ و رابیتس و سیستم معماری سنتی در موارد زیر بروز می‌دهد ، پوشش تاسیسات زیر سقف اصلی – آکوستیک کردن فضا – امکان اجرا شدن بصورت دکوراتیو – جلوگیری از اتلاف انرژی – تنوع درنورپردازی مناسب محیط . سرعت که مهمترین مزیت (ساخت و ساز خشک) سقف کاذب کناف است ، صرفه ی اقتصادی . سقف کاذب شبکه از ساختاری با وزن بسیار سبک تر بهر ه می گیرد ، به این شکل که سازه های مورد استفاده ، زیبایی و فانتزی بودن را مورد اهمیت قرار داده همچنین تایل هایی که در بین این سازه های مشبک قرار می گیرند باید دارای وزن سبکی باشند تا اصالت سبک بودن این نوع سقف کاذب حفظ شود ، از مزایای این سقف کاذب سرعت اجرایی بسیار بالا ، آکوستیک کردن فضا ، وزن بسیار پایین و تنوع درطرح و جنس تایل همچنین دسترسی آسان به پشت سقف را نام برد . سقف کاذب کناف (ساخت و ساز خشک) همپای دیگر رشته‌های جدید ساختمانی رشد کرده و به پویایی رسیده است . صنعت ساختمان به خوبی این رشته را به خدمت گرفته ، ازدیگرمزیت های ساخت و ساز خشک زد زلزله بودن و دارای کد حریق بودن ( مقاومت در برابرحریق ) را می توان نام برد همچنین از موارد مورد نظر کارفرمایان محترم بحث سرعت بالای اجرا و قابلیت استفاده انواع رنگ ، کاغذ دیواری و سایر پوششها بلافاصله پس از اتمام اجرا ( در سقف کاذب کناف یا یک پارچه ) همچنین صرفه اقتصادی نسبت به گچ ورابیتس و بازگشت سریع سرمایه را در زمان کم مورد نیاز برای اجرای این سیستم نسبت به سایر سقف های رایج در صنعت ساختمان می توان اشاره کرد.