مرجع تخصصی نیازمندی های صنعت ساختمان

ساختمون مرجعی است که فروشندگان و مجریان فعال در صنعت ساختمان را به مشتریان آنها وصل می کند.

مرجع تخصصی نیازمندی های صنعت ساختمان

ساختمون مرجعی است که فروشندگان و مجریان فعال در صنعت ساختمان را به مشتریان آنها وصل می کند.

نحوه نصب و راه اندازی دیوارپوش و سقف های کاذب

امروزه در صنعت ساختمانی استفاده از مصالح ساختمانی جدید از قبیل سقف های کاذب ، کف پوش و دیوارپوش  مورد توجه ویژه مهندسان قرار گرفته است.سقف های کاذب پی وی سی با توجه به مزایای بیشمار خود، از جایگاه بخصوصی در صنعت ساختمانی برخوردار است. 


سقف کاذب پی وی سی دارای مزایا و ویژگی های مهمی از قبیل پوشش تأسیسات موجود در زیر سقف اصلی ساختمان، آکوستیک کردن فضا با استفاده از سقف های کاذب آکوستیک، ایجاد احجام دکوراتیو به منظور زیباسازی فضای داخلی ساختمان، جلوگیری از اتلاف حرارت و رطوبت در داخل ساختمان و امکان نورپردازی به شکل های گوناگون متناسب با شرایط کاری یا زندگی ساکنین ساختمان است.

نحوه نصب  سقف های کاذب  و  دیوار پوش

نحوه نصب و راه اندازی سقف های کاذب پی وی سی و دیوار پوش پی وی سی در ساختمان از اهمیت بسزایی برخوردار است تا بتوان به خوبی تأسیسات مکانیکی یا برقی را پوشش داده و همچنین همراه با ایجاد ظاهری مناسب در فضای داخلی ساختمان، امکان نورپردازی را نیز فراهم نمود.برای نصب دقیق و صاف سقف های کاذب پی وی سی از نبشی های تراز بر روی دیوار استفاده می شود. 


نبشی های تراز به عنوان معیاری جهت نصب سقف های کاذب محسوب می گردند، از این رو در این بخش می بایست دقت بالایی را در نصب آن به کاربرد. حائز اهمیت است که با توجه به ارتفاع ساختمان و تأسیسات مکانیکی یا برقی،  ارتقاع سقف کاذب با درنظرگرفتن استاندارهای موجود تعیین می گردد. پس از نصب نبشی تراز و با توجه به ابعاد پانل پی وی سی، زیرسازی های فلزی جهت قرارگیری سقف های کاذب بر روی آنها اجرا و پیاده سازی می شود. پس از انجام زیرسازی فلزی مناسب، می بایست سقف های کاذب پی وی سی را بر روی آنها قرار داده و با استفاده از پیچ یا پرچ به محکم کاری آن بر روی سازه فلزی اقدام نمود. در آخرین مرحله با توجه به نوع سقف های کاذب پی وی سی به درزگیری پرداخته تا سقف به بهترین شکل اجرا گردد.